Contact & Klantenservice

Direct een bericht sturen

Contactinformatie

E-mail: klantenservice@junglescape.nl
Tel.: +31(0) 85 - 0607609
Whatsapp: +31(0) 85 - 0607609

Ons adres
Junglescape
Lepelstraat 34
1018XM Amsterdam

Zakelijke informatie
KvK nummer: 71677763
BTW nummer: NL002244144B20

Verzending & Levering

Wij verzenden onze verticale tuinen systemen en toebehoren via pakketpost. Hiervoor maken we gebruik van PostNL of DHL. We verpakken onze pakketjes altijd zo duurzaam mogelijk.

Wanneer je op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, streven we ernaar om het dezelfde dag nog te versturen. Het kan echter voorkomen dat dit niet wordt gehaald. We zullen je dan altijd op de hoogte brengen.

De daadwerkelijke levering bij je thuis hangt af van de drukte bij de pakketvervoerders. Normaliter is het in 1-2 werkdagen geleverd voor Nederland en in 2-3 werkdagen voor België.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op via klantenservice@junglescape.nl. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Product

Je kunt bij ons zelf je eigen verticale tuin samenstellen. Dit kun je doen door middel van de verticale tuin configurator. Wil je het afleveradres of de naam in de handleiding personaliseren? Geef dit dan op bij de tenaamstelling op het afleveradres. We nemen deze over in de handleiding en op het verzendlabel.

Retouren

We doen er alles aan om onze producten zo goed mogelijk te maken. Toch kan het voorkomen dat een product niet naar wens is of niet aan je verwachtingen voldoet. Wij bieden standaard 30 dagen niet goed, geld terug garantie op onze verticale tuin systemen. Binnen deze 30 dagen kun je altijd kosteloos retourneren zolang de producten aan onze retourvoorwaarden voldoen.

Mocht je een product willen retourneren, stuur dan eerst altijd een e-mail naar ons op klantenservice@junglescape.nl.

We zullen dan samen met je kijken naar de beste oplossing en sturen je eventueel kosteloos een retouretiket op.

Vermeld altijd je ordernummer & reden van retourneren.

Per telefoon

Je kunt ons bellen of Whatsappen op:

+31 (0) 611410999

Stuur een e-mail

Stuur een e-mail naar ons op:

klantenservice@junglescape.nl