Verticale tuin voor hovenier of tuinaannemer

Ben je hovenier of tuinaannemer en heeft je klant de wens om een verticale tuin aan te leggen? Wij kunnen je helpen in het gehele proces om tot de beste keuze voor je klant te komen. Hierin komen onder andere keuze voor plantenbakken, irrigatiesysteem, juiste planten, aanleg en onderhoud aan bod.

Verticale tuinen zijn gewild

Veel bezitters van een tuin vinden een verticale tuin een prachtige toevoeging aan de tuin. Zeker bij kleine tuinen kan het helpen om meer groenbeleving te creëren. Met de verticale tuin systemen van JungleScape is het al gemakkelijk geworden om zelf een verticale tuin samen te stellen en aan te leggen. Echter is het voor veel tuin bezitters toch de wens om dit uit te besteden aan een hovenier of tuinaannemer.

Professionele plantenbakken, makkelijk te installeren

Onze professionele verticale tuin plantenbakken met kliksysteem zijn makkelijk en snel te installeren. Bevatten een waterreservoir, drainagegat en aansluiting voor bewatering. Kortom de ideale plantenbak om bij je klanten te installeren.

Professionele verticale tuin plantenbak hovenier

JungleScape ontzorgt in keuze, ontwerp en aankoop verticale tuin

Wij kunnen helpen met het kiezen en selecteren van het juiste materiaal en planten, instructies voor aanleg en onderhoud. Alle materialen en planten kunnen op adres van je klant worden geleverd. Dit scheelt transport en maakt het proces sneller en makkelijker.

Snelle levering

Wanneer je op werkdagen voor 16.00 uur bij ons besteld, verzenden we ze dezelfde dag nog. Je bestelling is dan binnen 1-2 werkdagen geleverd op de locatie waar jij de producten wilt hebben.

Meer informatie of vrijblijvende offerte

Voor meer informatie over aanleg van verticale tuinen. Neem contact op en we zullen je z.s.m. beantwoorden.