Samen brengen we de natuur terug in de stad

Wat we doen

De natuur terug in de stad

De eerste mensen leefden in de jungle. Gedurende duizenden jaren ontwikkeling zijn we steeds verder van de natuur gaan leven. We wonen nu massaal in steden, waar we soms een uur moeten rijden om in een bos te komen. Langzaam aan is de natuur uit ons leven geslopen.

Bij JungleScape willen we de natuur terugbrengen in de stad. We zien een wereld voor ons waar we in harmonie leven in steden met groen en biodiversiteit. En dit heeft zoveel voordelen...

Verticaal groen

Wij zien verticaal groen met behulp van verticale tuinen als hét middel om onze steden te vergroenen.

Wat is een verticale tuin?
Karoo verticale tuin systeem cadeau doen

Groen in de stad

Groen ziet er niet alleen mooi uit in de stad. Het helpt ook met het verkoelen van de stad doordat het schaduw creëert in warme zomers. Bij flinke buien helpt groen met het opnemen van water. Daarnaast helpt groen met zuiveren van giftige uitlaatgassen en zet CO2 om in zuurstof. Hiermee helpt groen om een stad leefbaarder te maken.

Biodiversiteit in de stad

Een grote biodiversiteit is essentieel voor ons als mens. Bijen helpen ons met het bestuiven van ons groente en fruit. Vogels en lieveheerstbeestjes met het bestrijden van insecten en plagen. Daarom is het belangrijk dat we deze fauna voorzien van voldoende flora in de stad.

Onze kernwaarden

Stad in harmonie met de natuur

We willen dat we in steden weer in harmonie kunnen leven met de natuur.

Steden vergroenen

Steden vergroenen door te beginnen bij ons thuis. De ruimte geven aan planten en de ruimte te benutten met planten.

Biodiversiteit vergroten

Zorgen dat de biodiversiteit wordt vergroot in de stad. De bij, vlinder en vogel helpen met een leefbare omgeving met de juiste bloemen en planten.

Wat we doen

Verticale tuinen voor bij je thuis

Met onze prachtige verticale tuin systemen maakt iedereen zijn huis, tuin of balkon een stukje groener. Wij selecteren en ontwikkelen de beste en makkelijkste verticale tuinen voor jou. Zo maken we samen onze steden groener en leefbaarder.

Bekijk onze verticale tuinen

Plantenselectie

Of je nu een verticale tuin wilt voor binnen of voor buiten. Wij helpen je met het kiezen van de juiste planten voor je verticale tuin. Zie wat de planten bijdragen aan je omgeving en de biodiversiteit.

Binnenkort komen we met een planten keuze tool.

Dé webshop voor verticale tuinen

Tevredenheidsgarantie

30 dagen niet goed, geld terug garantie op al onze producten.Gratis retourneren.

Snelle levering

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Behulpzame klantenservice

Onze klantenservice helpt je met al je vragen over onze producten of je bestelling.

Klanten geven ons een 10!

Onze klanten zijn blij met onze service en geven ons een 10/10.

Wie we zijn

Hé! Ik ben Sven en oprichter van JungleScape. Ik wil steden leefbaarder maken met meer groen, samen met jou. Toen ik in Costa Rica was heb ik gezien hoe prachtig de jungle en natuur kunnen zijn. De inwoners daar wisten alles over hun natuur en hoe er in harmonie mee te leven. Iets wat wij in de loop der jaren in onze steden zijn vergeten.

Ik zie een wereld voor me waar we in onze steden weer in harmonie met de natuur leven. Waar groen straatbeeld standaard is, in plaats van een uitzondering. En waar we vogels, bijen en insecten helpen met groen in plaats van verjagen.

In Singapore heb ik gezien hoe mooi groen daar al wordt verwoven in de steden. Ze leven daar al een beetje in harmonie met de natuur.

Als we eens beginnen in en om onze eigen huizen meer groen te creëeren, krijgen we vanzelf een groenere, leefbare stad. Daarom ben ik JungleScape gestart. Ik wil het voor iedereen mogelijk maken thuis meer groen te creëeren met makkelijke verticale tuin systemen.

Bekijk onze verticale tuin producten

Bekijk alle